Abi

Korduma kippuvad küsimused

1
Küsimus: Millised seadmed, brauserid ja pleierid on toetatud?
Vastus: Toetatud on kõik seadmed, mis võimaldavad mängida HLS tüüpi voogedastust. HLS tugi on olemas kõikidel iOS seadmetel, Mac Safari brauseril ning enamikel Android seadmetel. Kõikidel teistel juhtudel on vajalik Flash Player'i olemasolu.
2
Küsimus: Mida teha, kui video ei mängi sujuvalt?
Vastus: Video sujuvaks mängimiseks on vaja sobivat internetiühendust ning piisava võimsusega seadet. Mõnikord segab video vaatamist see, kui samal ajal kasutatakse internetiühendust veel teiste videote vaatamiseks või failide allalaadimiseks - palun katkesta need tegevused video vaatamise ajaks. Kuna video mängimine nõuab seadmelt palju võimsust, siis võib kaasa aidata ka teiste programmide ning veebilehitseja akende sulgemine. Kui eelpool mainitud tegevused ei aita, siis palun kirjuta abi@babahh.com.
3
Küsimus: Mida teha, kui video ei hakka mängima ning pleieris on veateade?
Vastus: Palun veendu, et Sinu brauseris on Flash Player paigaldatud ja lubatud. Flash Player'it on võimalik alla laadida siit: https://get.adobe.com/flashplayer
4
Küsimus: Mul on üsna uus Android, kuid videot vaadata ei saa või kui saan, siis probleemidega. Milles asi?
Vastus: Uuemad Androidid (alates versioonist 4.1), peaksid võimaldama HLS videovoo vaatamist. Siiski erinevad tootjad seadistavad Androidi operatsioonisüsteemi oma seadmetel erinevalt, mistõttu tegelikult on HLS video tugi erinevate tootjate ning ka erinevate Androidi versioonide lõikes üsna kaootiline. Ühest vastust ei ole ning tuleb lihtsalt proovida. Soovitame võimalusel uuendada oma Androidi seadme operatsioonisüsteemi.